Yachtservices

Onderhoud van uw jacht is één van de voorwaarden voor een succesvol zeilseizoen. Of het nu om toeren of wedstrijdzeilen gaat, een goed onderhouden schip geeft u een veilig en comfortabel gevoel. Het jachtservice team van Seaport Sailing Yachts heeft ruime ervaring met verschillende hoogstaande merken en is onder andere erkend Nautor’s Swan Authorized Service Centre. Ook voor de merken van Messink Yachting is dit het adres voor al uw technische vragen.

In IJmuiden beschikken we over een ruime en verwarmde loods en voldoende faciliteiten om alle werkzaamheden uit te voeren of om uw boot in de winter te stallen. U kunt bij ons terecht voor zowel regulier onderhoud als een complete refit. De locatie in Marina Seaport IJmuiden is zeer goed bereikbaar voor diep stekende schepen en met een lengte tot en met 70ft. Delivery service voor jachtservice of winterstalling van en naar uw thuishaven is mogelijk.

Onderhoud & Stalling

Het jachtservice team van Seaport Sailing Yachts bestaat uit gepassioneerde mensen met ruime ervaring in het vak. Het team zal uw schip met zorg en aandacht behandelen. Zo blijft alles netjes en vallen eventuele defecten direct op. Het nakijken van de mast, het servicen van lieren, een motorbeurt en behandeling van het onderwaterschip vormen een goede basis om ook volgend seizoen van uw schip te genieten

Meer informatie

Reparaties

Het kan gebeuren dat uw jacht beschadigd raakt. Leuk is het nooit, een goede oplossing des te prettiger. Seaport Sailing Yachts heeft ondertussen al vele schades voorbij zien komen. Kiel- en romp reparaties zijn onderdeel van onze specialiteiten geworden. We hebben een goede relatie opgebouwd met schade experts en verzekeraars en spelen dan ook graag een rol bij het herstellen van uw schip.

Meer informatie