Belgian Boat Show Float

Startdatum: 05.10.2018 - Einddatum: 07.10.2018

Messink Yachting zal met J/Benelux aanwezig zijn bij de Belgian Boat Show Float in Breskens van 5-7 oktober. We zullen onder meer de J/112e en de J/70 meenemen om te tonen.

De J/112e is de 36ft sportieve cruiser uit de J/boat familie. Ze is een echte wolf in schaapskleren. Door haar eenvoudig te bereiken hoge snelheid, biedt ze de mogelijkheid om uw vaargebied aanzienlijk groter te maken! Haar interieur is met 2 kooien geschikt om met 4 personen in alle comfort te cruisen. Eventueel kunnen de banken in de salon ook nog ingezet worden.

 

De J/70 is de grootste eenheidsklasse zeilboot in de wereld. De J/70 kenmerkt zich door haar sportieve eigenschappen en hoge stabiliteit. Het genereuse zeiloppervlak downwind zorgt dat u met een grote lach op uw gezicht van het water afkomt. De J/70 zal te vinden zijn op het plein met de GT auto’s.

Information

[:nl]Messink Yachting zal met J/Benelux aanwezig zijn bij de Belgian Boat Show Float in Breskens van 5-7 oktober. We zullen onder meer de J/112e en de J/70 meenemen om te tonen.De J/112e is de 36ft sportieve cruiser uit de J/boat familie. Ze is een echte wolf in schaapskleren. Door haar eenvoudig te bereiken hoge snelheid, biedt ze de mogelijkheid om uw vaargebied aanzienlijk groter te maken! Haar interieur is met 2 kooien geschikt om met 4 personen in alle comfort te cruisen. Eventueel kunnen de banken in de salon ook nog ingezet worden. De J/70 is de grootste eenheidsklasse zeilboot in de wereld. De J/70 kenmerkt zich door haar sportieve eigenschappen en hoge stabiliteit. Het genereuse zeiloppervlak downwind zorgt dat u met een grote lach op uw gezicht van het water afkomt. De J/70 zal te vinden zijn op het plein met de GT auto's.[:] [:nl]meer informatie[:]

Join the event

null

Our Partners

seaportyachtbrokers.nl