Messink Yachting Showdagen

Startdatum: 03.09.2020 - Einddatum: 04.09.2020

[:nl]De Messink Yachting showdagen geven een unieke kans om in alle rust de jachten te bekijken van Jboats, Solaris en Nautor Swan en alle vragen te stellen die u heeft over de ranges van deze werven. Ook is er de mogelijkheid om proefvaarten te maken met onder andere de J/99, J80, J70 en Swan 48.

Op donderdag zijn de boten alleen toegankelijk op afspraak. Op vrijdag is er een vrije toeloop en in de middag een borrel.

U bent van harte uitgenodigd een afspraak te maken.[:en]De Messink Yachting showdagen geven een unieke kans om in alle rust de jachten te bekijken van Jboats, Solaris en Nautor Swan en alle vragen te stellen die u heeft over de ranges van deze werven. Ook is er de mogelijkheid om proefvaarten te maken met onder andere de J/99, J80, J70 en Swan 48.

Op donderdag zijn de boten alleen toegankelijk op afspraak. Op vrijdag is er een vrije toeloop en in de middag een borrel.

U bent van harte uitgenodigd een afspraak te maken.[:]

Information

De Messink Yachting showdagen geven een unieke kans om in alle rust de jachten te bekijken van Jboats, Solaris en Nautor Swan en alle vragen te stellen die u heeft over de ranges van deze werven. Ook is er de mogelijkheid om proefvaarten te maken met onder andere de J/99 en Swan 48.Op donderdag zijn de boten alleen toegankelijk op afspraak. Op vrijdag is er een vrije toeloop en in de middag een borrel.U bent van harte uitgenodigd een afspraak te maken. Meld u nu aan

Join the event

4

Our Partners

seaportyachtbrokers.nl