Messink Yachting Showdagen

Startdatum: 03.09.2020 - Einddatum: 04.09.2020

[:nl]De Messink Yachting showdagen geven een unieke kans om in alle rust de jachten te bekijken van Jboats, Solaris en Nautor Swan en alle vragen te stellen die u heeft over de ranges van deze werven. Ook is er de mogelijkheid om proefvaarten te maken met onder andere de J/99, J80, J70 en Swan 48.

Op donderdag zijn de boten alleen toegankelijk op afspraak. Op vrijdag is er een vrije toeloop en in de middag een borrel.

U bent van harte uitgenodigd een afspraak te maken.[:en]De Messink Yachting showdagen geven een unieke kans om in alle rust de jachten te bekijken van Jboats, Solaris en Nautor Swan en alle vragen te stellen die u heeft over de ranges van deze werven. Ook is er de mogelijkheid om proefvaarten te maken met onder andere de J/99, J80, J70 en Swan 48.

Op donderdag zijn de boten alleen toegankelijk op afspraak. Op vrijdag is er een vrije toeloop en in de middag een borrel.

U bent van harte uitgenodigd een afspraak te maken.[:]

Information

De Messink Yachting showdagen geven een unieke kans om in alle rust de jachten te bekijken van Jboats, Solaris en Nautor Swan en alle vragen te stellen die u heeft over de ranges van deze werven. Ook is er de mogelijkheid om proefvaarten te maken met onder andere de J/99 en Swan 48. Op donderdag zijn de boten alleen toegankelijk op afspraak. Op vrijdag is er een vrije toeloop en in de middag een borrel. U bent van harte uitgenodigd een afspraak te maken. Meld u nu aan

Join the event

4

Our Partners

seaportyachtbrokers.nl