Solaris days 30 Mei – 2 Juni

Startdatum: 30.05.2019 - Einddatum: 02.06.2019

[:nl]Van 30 mei tot en met 2 juni zullen de Solaris Days weer gehouden worden in Porto Rotondo. Alle modellen van Solaris zullen hier te zien zijn. Dit is een unieke gelegenheid om de verschillende Solaris jachten te vergelijken.

Neem contact met ons op om een bezoek aan uw droomboot te reserveren. [:en]Van 30 mei tot en met 2 juni zullen de Solaris Days weer gehouden worden in Porto Rotondo. Alle modellen van Solaris zullen hier te zien zijn. Dit is een unieke gelegenheid om de verschillende Solaris jachten te vergelijken.

Neem contact met ons op om een bezoek aan uw droomboot te reserveren. 

 [:]

Information

Van 30 mei tot en met 2 juni zullen de Solaris Days weer gehouden worden in Porto Rotondo. Alle modellen van Solaris zullen hier te zien zijn. Dit is een unieke gelegenheid om de verschillende Solaris jachten te vergelijken.Neem contact met ons op om een bezoek aan uw droomboot te reserveren. Van 30 mei tot en met 2 juni zullen de Solaris Days weer gehouden worden. Alle modellen van Solaris zullen hier te zien zijn. Dit is een unieke gelegenheid om de verschillende Solaris jachten te vergelijken.Neem contact met ons op om een bezoek aan uw droomboot te reserveren.  Solaris days

Join the event

null

Our Partners

seaportyachtbrokers.nl