FRAUSCHER 858 FANTOM AIR IN LOOSDRECHT

Sinds kort is Messink Yachting officieel agent geworden van Frauscher boten voor de Benelux. We hebben daarom als introductie een 858 Fantom Air als demo leverbaar tegen een hele interessante prijs!

De 858 Fantom Air biedt plaats aan 9 personen en dankzij de uiterst stabiele romp en de 350PK sterke motor, kunt u met een gerust hart gas geven. Maar zekerook op lage snelheid is 858 goed te besturen. De Autotrim van de motor zorgt ervoor dat het zicht niet verloren gaat als u versnelt en zorgt voor een snellere en soepelere overgang naar planeren.

De 858 is leverbaar in 2 uitvoeringen, kortweg als center console of als runabout. In beide gevallen kunt u genieten van deze gentleman’s racer op het water. De bouwkwaleit en attentie voor detail zijn direct zichtbaar bij Frauscher. Zo zit de bimini mooi ingeklapt achter de bank, maar is deze zonder moeite heel snel op te zetten omdat het doek bevestigd blijft. De zittingen in de bank zijn geen losse plankjes maar zijn scharnierend gemaakt. De ruimte in de boeg en motorruimte worden electrisch omhoog geduwd. Maar ook aan de systemen aan boord is gedacht. Zo maakt Frauscher zelf de kabelboom die aan boord komt en worden alle systemen van te voren gecontroleerd voordat ze geïnstalleerd worden.

Heeft u interesse in een Frauscher, kom langs bij ons kantoor in Loosdrecht. We vertellen u hier graag meer over. Voor de meeste modellen kunnen we ook proefvaarten voor u organiseren.

Klik hier om direct contact op te nemen voor onze demo 858 Fantom Air!

We kijken ernaar uit om u welkom te heten in Loosdrecht!