MESSINK YACHTING met 2 Frauschers op HISWA

Messink Yachting zal met Frauscher op de HISWA staan dit jaar! Sterker nog, de boten van Frauscher zullen op 2 plekken te vinden zijn!

Ten eerste zullen we direct bij de ingang staan met een Nederlandse premiere! De Frauscher x PORSCHE 850 Fantom! Deze boot is gezamenlijk met Porsche ontwikkeld.

Frauscher en Porsche hebben gezamenlijk gewerkt om het complete electrische pakket en aandrijflijn van de nieuwe Porsche Macan, in de Frauscher 850 in te bouwen. Dit betekent dat u de Frauscher 850 thuis aan uw snellader kunt hangen! Frauscher en Porsche zouden deze boot niet uitgebracht hebben, als ze niet aan de kernwaarden van beide merken voldeed.

de aandrijflijn van de 2024 Porsche Macan is ingebouwd in de Frauscher x Porsche 850 Fantom
De aandrijflijn van de nieuwe Porsche Macan ligt in de electrische Frauscher x Porsche 850 Fantom.

Ons eigen demomodel, de 858 Fantom Air, ligt in het water aan steiger I10. Hiermee zullen we regelmatig proefvaarten mee gaan maken deze dagen. Deze boot leveren we als zeer gunstig geprijsde demo aanbieding! Interesse? Neem contact met ons op!

Natuurlijk bent u ook welkom bij ons om te praten over J/Boats en Solaris. Helaas hebben we geen boten die we kunnen laten zien van deze merken, we helpen u graag bij uw keuze. Of u nu interesse heeft in de J/45, of de nieuwe Solaris 55 of de nieuwe Solaris 74.

U bent van harte welkom op ons kantoor in Loosdrecht of op de HISWA van 28 augustus tot en met 1 september.

Hiswa te water: 28 augustus - 1 september