Messink Yachting open dagen met veel enthousiasme ontvangen

Donderdag 3 september en vrijdag 4 september waren de Messink Yachting open dagen. Om een ieder de kans te geven in alle rust door de boot te gaan en vragen te kunnen stellen en om te voldoen aan de Corona regels, waren donderdag de boten alleen op afspraak te bezichtigen. Voor J/Boats waren er onder andere de J/70, J/80 en J/99 te zien. Ons zuster merk Nautor’s Swan had een Swan 48 liggen en er lag een Swan 65 in de haven. Op vrijdag was er een vrije planning op basis van inloop. De rust die deze manier van bezichtiging meebracht, werd erg positief ontvangen.

Helaas waren er geen Solaris Jachten aanwezig, maar dat heeft de nodige belangstellenden niet afgeschrokken. We hebben hen kunnen voorzien van de nodige informatie en afspraken gemaakt voor de Solaris dagen in Trieste deze maand. 

Onze collega’s van Sailing Holland waren aanwezig om te vertellen over The Ocean Race en de Youth America’s Cup. Hiervoor waren zij donderdag in Muiden aanwezig bij de KNZ&RV voor de doop van de Youth America’s Cup boot de Janssen- de Jong Groep foiler, waarmee de beloften van DutchSail gaan racen. 

Kortom het waren mooie dagen! Moet u de dagen gemist hebben en nog vragen hebben, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen!