Messink Yachting is de nieuwe exclusieve dealer van Frauscher Motorboten

De Oostenrijkse scheepswerf krijgt met Messink Yachting een nieuwe vertegenwoordiging in Loosdrecht, het centrum van het Nederlandse watersportwereld.

Ohlsdorf, 22 april 2024 – Messink Yachting geniet als importeur van luxe performance jachten van J/Boats en Solaris een uitstekende reputatie. De recente opening van het nieuwe kantoor in Loosdrecht, (centraal in het land) bood ruimte om nieuwe mogelijkheden te bekijken qua aanbod. Dit heeft geresulteerd in de exclusieve Benelux-vertegenwoordiging van Frauscher-boten. De motorboten zijn een ideale aanvulling op het assortiment zeilboten, welke ook gericht is op kwaliteit, prestaties, comfort en innovatie.

De klanten uit de Benelux staan bekend om hun passie voor watersport, die ze zowel in hun thuiswateren als in het buitenland en middellandse zee beoefenen. Stefan Frauscher, CEO van de Frauscher-scheepswerf, over de nieuwe samenwerking: “In Messink Yachting hebben we een fantastische partner gevonden die niet alleen de regionale markt kent, maar ook perfect voorziet in de ondersteuning van Benelux-klanten in onder andere de Middellandse Zee. We kijken uit naar een succesvolle en langdurige samenwerking.”

Gideon Messink, oprichter van Messink Yachting, is enthousiast over de overeenkomsten tussen de twee bedrijven: “Het streven naar top klasse en kwaliteit in motorboten sluit precies aan bij onze filosofie en de eisen van onze klanten. Toen we op zoek gingen naar de vertegenwoordiging van motorboten, hadden we duidelijke ideeën: De boten moesten direct herkenbaar zijn op het water, de hoogste kwaliteit bieden, al gevestigd zijn maar toch een niche bezetten – ook innovatie moet hoog in het vaandel staan, en korte lijnen van werf tot de koper mogelijk maken.” Frauscher voldoet aan al deze eisen . Daar komt nog bij dat Stefan Frauscher zelf een enthousiast zeiler is. “Dit voegt nog een dimensie toe aan de samenwerking,” onthult Gideon Messink.

Het modellenassortiment van Frauscher-boten is perfect voor de wateren in Nederland en België, evenals voor de kustgebieden in de Middellandse Zee. De samenwerking tussen de Frauscher-scheepswerf en Messink Yachting is een win-win situatie voor alle betrokken partijen. De samenwerking belooft voor klanten uit de Benelux-landen eersteklas producten en uitstekende service.

Over Messink Yachting:

Messink Yachting is de exclusieve Benelux agent voor de zeer hoogwaardige zeiljachten van Solaris Yachts en J/Boats. Met meer dan 25 jaar ervaring in dit segment is Messink Yachting bekend met de wensen en eisen van haar klanten, en de bijbehorende service

Over de Frauscher-scheepswerf:

De Frauscher-scheepswerf, opgericht in 1927, is gevestigd in de Oostenrijkse regio Ohlsdorf en is een uniek merk voor hoogwaardige, innovatieve motor- en elektrisch aangedreven boten die wereldwijd worden gekoesterd door experts en bootliefhebbers: niet in de laatste plaats vanwege hun opvallende ontwerpen en hoogwaardig vakmanschap gemaakt in Oostenrijk.