Solaris 74RS

Een ander deel van onze geschiedenis wordt vernieuwd, de Solaris 74RS is geboren. In de loop van de tijd heeft het ontwerp en de evolutie van onze casco’s van ongeveer 22 meter de Solaris-werf gekenmerkt: innovatieve en steeds beter presterende modellen volgden elkaar op. Elk Solaris-jacht heeft aan de eisen voldaan om te voldoen aan de behoeften en ambities van de eigenaar, met echte oceanische offshore-navigatie die geschikt is voor gemakkelijk zeilen.
Dankzij het werk dat is uitgevoerd door ons technische team en door de ontwerper Javier Soto Acebal, heeft Solaris goed gebruik gemaakt van en voldaan aan de verwachtingen van de verschillende eigenaren, om een ​​Solaris 74RS te produceren, uniek in zijn soort.
De essentie en voortgang van de boot evolueert in twee projectfasen. Allereerst de uiterst moderne waterlijnen met drijfvermogen bij de boeg gegarandeerd door een kleine kim, om te komen tot een extreem ronde achtersteven die uitkomt op twee roerbladen.
Het dekontwerp wordt gekenmerkt door een grote cockpit met roerwielen over de volledige breedte: de off-axis ingang, aan de rechterkant, laat de cockpittafel aan de linkerkant vrij, waarmee u met een lift naar de achtersteven een grote ligweide kunt creëren en om de rugleuning voor de gasten in de kuip in de rijrichting te positioneren. Ten tweede zijn er de verschillende interieurindelingen, gekenmerkt door verschillen maar met voldoende ruimte voor 4 dubbele hutten plus de bemanningshut met apart toilet. Bovendien verspreidt de lichte en ruime RS-dinette, verhoogd, extreem licht en kan de machinekamer midscheeps worden gecreëerd.
We openen de deuren van de scheepswerf voor geïnteresseerde eigenaren voor dialoog en interactie om energie en kennis te bieden aan ons jachtproject op hoog niveau, om een ​​verhaal voort te zetten dat is gemaakt door Solaris en degenen die van ons houden, op een 22 meter lang Solaris-jacht.