SOLARIS 50

Solaris Yachts blijft evolueren en vindt zichzelf opnieuw uit: we zijn verheugd om onze nieuwe Solaris 50′ te introduceren.
Na het succes van de Solaris 48’ en 50’ door de jaren heen, zijn we begonnen met het ontwerpen van nieuwe waterlijnen. Dit project leidde tot de creatie van een nieuwe Solaris 50′ met een LOA van 15,50m en een breedte van 4,78m.
Het resultaat van de innovatieve waterlijnen is de verlenging van de achtersecties. Deze oplossing maakt het gebruik van de dubbele roerbladen mogelijk. Ook zijn we erin geslaagd een tendergarage te ontwerpen met toegang in de lengterichting, een unieke oplossing op jachten van dit formaat. Deze verbetering vereenvoudigt het gebruik van de bijboot, die in een eigen waterdichte garage staat.
Aan dek garandeert een brede kuip, reeds getest op de Solaris 40’ en Solaris 60’, bewegingsvrijheid.
De bredere kuip van de nieuwe Solaris 50’ biedt plaats aan één of twee kuiptafels.
Een van de uitzonderlijke voordelen van deze boot zijn de stuurwielen over de volledige breedte die het zicht verbeteren, zelfs tijdens het gebruik van de buiskap. Dankzij de stappen naar voren in het stuurgebied glijdt het water weg van de gangboorden, waardoor een veilige omgeving ontstaat en een zeer comfortabele navigatie mogelijk is. De originele treden vereenvoudigen ook de beweging op het dek.
Benedendeks zijn er meer innovaties: naast de traditionele indeling met 3 hutten en 2 badkamers, vindt u een nieuwe moderne en originele optie. U kunt kiezen voor een derde badkamer en langskombuis. Speciale aandacht is ook besteed aan de interieurdetails, met name aan de afwerking van de salon en de eigenaarshut: de samenwerking met Poltrona FRAU, de prestigieuze leerfabrikant sinds 1912, stelt u in staat om het interieur van uw Solaris aan uw behoeften aan te passen en persoonlijke smaak.[:en]Solaris Yachts continues to evolve and reinvent itself: we are excited to introduce our new Solaris 50’.