[:nl]Personaliseer uw J/boat aan uw zeilwensen met het GP programma[:en]Personaliseer uw J/boat aan uw zeilwensen.[:]

J/11s

[:nl]

Het GP programma van J/boats, zowel voor cruisers als racers de oplossing om uw boot optimaal op uw zeilwensen af te stemmen.

Geen 2 boten worden op dezelfde manier gebruikt. Uw wensen voor gebruik kunnen anders zijn dan die van een ander. Waarom zou u dan wel een one-size-fits- most oplossing accepteren?

Cruising

Hoewel de naam anders doet vermoeden, is het GP programma niet alleen bedoeld voor eigenaren die het volle regatta circuit volgen. Juist voor het cruisen met de familie, kan het handig zijn om uw boot te personaliseren. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de deck layout zodat de uw J/boat beter shorthanded of alleen te zeilen is. Dit is vooral handig als u een enthousiaste watersport liefhebber bent met jonge kinderen. Door te focussen op het bedieningsgemak voor 1 persoon, kunt u eenvoudiger uw familie of niet zeilende vrienden meenemen en hen de liefde voor watersport meegeven en tochten maken.

Regatta

Voor regatta zeilers bestaat de mogelijkheid om de boot te finetunen voor de regio en/of ratingrule waarin u wilt presteren. Zo is er een keuze uit verschillende kielconfiguraties en masten. Daarnaast kunnen we u helpen met het opzetten van de deck layout. Of u nu singlehanded, dualhanded, shorthanded of met volledige bemanning wilt zeilen.

Neem contact met ons op om uw vaar wensen door te spreken en personaliseer uw boot zodat u optimaal kunt genieten van uw tijd op het water.[:]