SEAPORT YACHTBROKERS: uw adres voor performance cruisers

seaportyachtbrokers.nl

Messink Yachting (importeur van J/Boats en Solaris jachten in de Benelux), Nautor’s Swan Benelux en het jachtservice bedrijf Seaport Sailing Yachts, hebben hun brokerage activiteiten samengevoegd en SEAPORT YACHTBROKERS (www.seaportyachtbrokers.nl) opgezet. 

Seaport Yachtbrokers, gevestigd in IJmuiden, richt zich op de aan- en verkoop van jong gebruikte performance jachten van voornamelijk Swan, Solaris en J/Boats. De combinatie van Messink Yachting, met meer dan 15 jaar bemiddelingservaring, en de jarenlange ervaring in de bemiddeling van Nautor’s Swan Benelux betekent dat u wordt bijgestaan door zeer ervaren medewerkers bij de aankoop of verkoop van uw jacht in binnen en buitenland. Daarnaast zijn ze als distributeur van deze jachten bekend met de kleinste details, zodat ze u goed en volledig kunnen adviseren.

Door de samenwerking van importeurs en jachtservice, is het mogelijk om jachten te vinden en na een servicebeurt of upgrade op te leveren, waardoor direct probleemloos weggezeild kan worden.

Seaport Sailing Yachts is een Nautor’s Swan Authorized Service Centre, dedicated servicepartner van J/Boats Benelux en Solaris Benelux en onder meer B&G Premium Platinum Partner.

seaportyachtbrokers.nl