Solaris 40 – direct leverbaar

Direct wegvaren op een Solaris 40? Dat kan!

De solaris 40 is compleet uitgerust met 3 hutten, 6 slaapplaatsen, 2 badkamers en een grote salon en kombuis. De afwerking binnen is zoals u van solaris mag verwachten, uitmuntend. Solaris laat ook bij de 40 geen steken vallen en laat zien waarom zij al enige jaren DE toonaangevende werf is op het gebied van slim gebruik maken van interieur en ruimte.

Op het dek zorgen de brede gangboorden voor een veilig loop naar voren. Het tussenstapje maakt het makkelijk om vanaf de stuurpositie naar voren te lopen. De Self tacking jib maakt single handed zeilen zeer eenvoudig. De grootschoot wordt naar 2 electrische lieren geleid en is samen met de onderdekse overloop vanaf de stuurpositie te bedienen.

In de haven helpt de boegschroef om het manoeuvreren te vereenvoudigen. De stuurwielen staan aan de rand van de boot, zodat vanaf het wiel een goed zicht te houden is op alle zijdes van de boot.

Bent u benieuwd waarom de Solaris 40 zo’n succes nummer is? kom dan langs bij ons in IJmuiden om uzelf te overtuigen van de ruimte, uitstraling, afwerking en bedieningsgemak van deze Solaris 40. Messink Yachting is de enige die een Solaris 40 direct kan leveren.