Yachtservices

U kunt bij ons terecht voor zowel regulier onderhoud als een complete refit.

Schade aan uw jacht? Leuk is het nooit, een goede oplossing daarom des te prettiger. Kiel, romp en dek reparaties zijn onderdeel van de expertise geworden en is er een goede relatie opgebouwd met schade experts en verzekeraars.

Delivery service voor jachtservice of winterstalling van en naar uw thuishaven is mogelijk.

Onderhoud van uw jacht is één van de voorwaarden voor een succesvol zeilseizoen. Of het nu om toeren of wedstrijdzeilen gaat, een goed onderhouden schip geeft u een veilig en comfortabel gevoel. Het jachtservice team van Seaport Sailing Yachts heeft ruime ervaring met verschillende hoogstaande merken en is onder andere erkend Nautor’s Swan Authorized Service Centre. Ook voor de merken van Messink Yachting; Solaris en J/Boats is dit het adres voor al uw technische vragen.

Meer informatie

In IJmuiden beschikken we over een ruime en verwarmde loods en voldoende faciliteiten om alle werkzaamheden uit te voeren of om uw boot in de winter te stallen. U kunt bij ons terecht voor zowel regulier onderhoud als een complete refit. De locatie in Marina Seaport IJmuiden is zeer goed bereikbaar voor diep stekende schepen en met een lengte tot en met 70ft. Delivery service voor jachtservice of winterstalling van en naar uw thuishaven is mogelijk.

Meer informatie