Boot Dusseldorf

Startdatum: 21.01.2023 - Einddatum: 29.01.2023

Ook dit jaar zal Messink Yachting aanwezig zijn op Boot Dusseldorf van 21-29 januari. Omdat de show voor het eerst in 2 jaar weer gehouden wordt, verwachten we grote drukte. Maak daarom alvast een afspraak om uw dag vast te leggen. We komen dan voor de show bij u terug om het tijdstip vast te leggen.

Klik hier om uw afspraak te maken.

Dit jaar kunt u alle boten van Solaris en J/Boats in Hall 16 vinden!

Bij J/Boats ziet u de J/45, de J/112e en de J/99. Het is voor het eerst dat de J/45 bij een grote show te zien zal zijn. De J/45 bouwt voort op het concept van de J/112e waarbij performance, cruisen en comfort samen valt. De J/112e behoeft eigenlijk geen introductie. Deze wolf in schaapskleren laat zien dat performance en Cruisen hand in hand gaan. Na meerdere wereldtitels in het WK ORC/IRC en WK Offshores is de race potentie duidelijk.
De J99 is met 11 boten in Nederland hard op weg om een groot succes te worden. Het gemak van alleen, double handed of met kleine crew varen, begint sterk op te vallen op de Nederlandse velden.

Solaris zal de Solaris 40, 50 en 60 meenemen.

De Solaris 40 is de kleinste boot in de Solaris range, en is de instap in de wereld van luxe performance cruisers. Door de nadruk op bedienings gemak wordt alleen- of met 2 varen zeer eenvoudig.

De 50 trekt deze lijn verder en is momenteel het succesnummer van Solaris met 40 verkochte boten in een jaar. Het formaat is ruim genoeg om langere tijd aan boord te verblijven, maar hanteerbaar genoeg om alleen of met 2 te zeilen en voldoende plek om met uw vrienden een mooie reis of tocht te maken.

De 60 is de grootste van de flush deck Solaris jachten. De binnenruimte is exceptioneel in verhouding met andere 60 voeters. Toch is deze boot ook voor 2 personen gemakkelijk te varen en te manoeuvreren in havens.

Bent u nieuwsgierig naar deze merken? Maak dan een afspraak, zodat u in alle rust de boten kunt komen bekijken.

Klik hier om uw afspraak te maken.

Information

Ook dit jaar zal Messink Yachting aanwezig zijn op Boot Dusseldorf van 21-29 januari. Omdat de show voor het eerst in 2 jaar weer gehouden wordt, verwachten we grote drukte. Maak daarom alvast een afspraak om uw dag vast te leggen. We komen dan voor de show bij u terug om het tijdstip vast te leggen.Dit jaar kunt u alle boten van Solaris en J/Boats in Hall 16 vinden!Bij J/Boats ziet u de <strong>J/45, de J/112e en de J/99</strong>. Het is voor het eerst dat de J/45 bij een grote show te zien zal zijn. De J/45 bouwt voort op het concept van de J/112e waarbij performance, cruisen en comfort samen valt. De J/112e behoeft eigenlijk geen introductie. Deze wolf in schaapskleren laat zien dat performance en Cruisen hand in hand gaan. Na meerdere wereldtitels in het WK ORC/IRC en WK Offshores is de race potentie duidelijk. De J99 is met 11 boten in Nederland hard op weg om een groot succes te worden. Het gemak van alleen, double handed of met kleine crew varen, begint sterk op te vallen op de Nederlandse velden.Solaris zal de Solaris 40, 50 en 60 meenemen.De Solaris 40 is de kleinste boot in de Solaris range, en is de instap in de wereld van luxe performance cruisers. Door de nadruk op bedienings gemak wordt alleen- of met 2 varen zeer eenvoudig.De 50 trekt deze lijn verder en is momenteel het succesnummer van Solaris met 40 verkochte boten in een jaar. Het formaat is ruim genoeg om langere tijd aan boord te verblijven, maar hanteerbaar genoeg om alleen of met 2 te zeilen en voldoende plek om met uw vrienden een mooie reis of tocht te maken.De 60 is de grootste van de flush deck Solaris jachten. De binnenruimte is exceptioneel in verhouding met andere 60 voeters. Toch is deze boot ook voor 2 personen gemakkelijk te varen en te manoeuvreren in havens.Bent u nieuwsgierig naar deze merken? Maak dan een afspraak, zodat u in alle rust de boten kunt komen bekijken.  klik hier om uw afspraak te maken

Our Partners

seaportyachtbrokers.nl