Solaris 50 direct te zeilen na Dusseldorf 2024

Messink Yachting, de agent voor Solaris Yachts in Nederland, Belgie en Luxemburg, heeft voor u de enige Solaris die nog in 2024 leverbaar is, beschikbaar! Deze mooie Solaris 50 is te zien tijdens BOOT DUSSELDORF en kunt u direct bestellen en dit voorjaar al mee varen!

Het bouwnummer van deze solaris 50 is 27, van de bijna 40 verkochte jachten
Ons voorraad model is uitgevoerd met een witte romp, dubbele donkergrijze waterlijn, diepgang van 2,70m in plaats van 2,90m witte mast, witte furlerboom, electrische furling jib, boeg- en hek schroef, gori overdrive propellor, generator, watermaker, airconditioning, en een eikenhouten interieur. Verder zitten onder andere B&G electronica, teak dekken, grotere winches, waarvan de binnenste 2 electrisch zijn, 2 cockpit tafels in dit totaal pakket.

De oorzaak van het succes van de Solaris 50 ligt onder meer in het feit dat het de enige boot is van 50 ft waar de tender recht naar binnen wordt getrokken. Hierdoor hoeft u niet eerst ongemakkelijk de tender te draaien op het zwemplatform en de tender zijwaarts naar binnen duwen. De boot is zeer eenvoudig te bedienen en te manouvreren, zeker met 2 personen. Daarnaast is de boot ook ruim genoeg om langere tijd op te verblijven en om vrienden mee te nemen tijdens (delen van) uw vakantie. Natuurlijk is de afwerking zoals u dit van Solaris kunt verwachten.

Deze Solaris 50 zal te zien zijn op Boot Dusseldorf en is direct daarna beschikbaar voor levering. Heeft u interesse in deze zeer compleet uitgeruste Solaris 50, wacht dan niet te lang en neem contact met ons op.